Online cursus begeleiden van hechtingsproblematiek – Zesdaagse online cursus

Samen met het Centrum voor Educatie en Supervisie brengen we je in een interactieve avondcursus via internet de allerlaatste en meest essentiële praktijkkennis over gehechtheid van zes experts. Dat gaan we doen op evenveel dinsdagavonden gedurende twee uur in webinar-vorm. Branche-erkend, geaccrediteerd door diverse kwaliteitsregisters en gratis als je je STAP-budget ervoor inzet. Als je je nu aanmeldt, dan is er nog plaats, want het aantal deelnemers is vanwege het interactieve karakter van deze online bijeenkomsten, beperkt.

 

Waarom deze cursus?

De gehechtheid van kinderen met een ouder of betekenisvolle andere persoon komt vaak goed tot stand, maar is daarom zeker niet vanzelfsprekend. Hechtingsproblematiek kan bij een kind namelijk door uiteenlopende oorzaken ontstaan. Verschillende omstandigheden, zoals psychische problematiek, trauma of een mismatch tussen de karakters van ouder en kind maken soms dat een veilige hechting moeilijker te realiseren is.

Deze zesdaagse online (avond)cursus gaat over de manier waarop je als professional kunt werken aan een veilige gehechtheid tussen opvoeder en kind, met name in omstandigheden die de gehechtheidsrelatie belasten.

Prijs, STAP-subsidie en aanmelding

Deelname aan deze reeks kost €799,- (ex. 21% BTW). Gebruik je het STAP-budget waar iedere werkende Nederlander recht op heeft? Dan betaalt UWV het gehele bedrag en neem je dus gratis deel.

Meld je dus snel aan.