2-daagse workshop voor adoptieouders | de kracht van binding 09 NovemberNov 2018 10:00 - 17:00

Thema’s
Met deze 2-daagse workshop bieden we je de mogelijkheid om stil te staan bij je eigen vragen, thema’s en dilemma’s die er voor jou en/of je kind op dit moment spelen. Voorbeelden daarvan zijn:

1. Mag ik er zijn? Doe ik het goed genoeg als ouder en/of als kind? Is er ruimte voor gevoel van “mislopen”, teleurstellingen en geluk?
2. Hoe beweeg jij als ouder tussen de schijnbare tegenstellingen (polariteiten) als binding & verlating, succes & falen, loyaliteit & verraad, wantrouwen & vertrouwen/overgave? Hoe is jouw wond/wonder verbonden met die van je kind?
3. Hoe ga jij om met het thema in- en uitsluiten & met positieve discriminatie en negatieve discriminatie? Welke rol spelen de cultuurverschillen voor jou als adoptieouder en die voor je kind(eren)?
4. Wat betekenen de verschillende levensfasen van het kind voor jou als adoptieouder en hoe? Hoe label jij, je kind of de omgeving het gedrag van je kind tijdens de verschillende fasen? Hoe is het voor jou wanneer je
adoptiezoon/dochter zelf vader of moeder wordt?
5. Hoe verhoud je je tot de biologische familie van je kind?

 

Wat kan deze workshop voor jou betekenen?
Deze workshop geeft je inzicht in de bewegingen die je maakt en/of de plek die jij en je kind innemen. In deze workshop werken we met name ervaringsgericht. Je ontmoet je eigen dilemma’s & vragen en door deze te
verkennen en aan te gaan kun je je nog vrijer en rijker voelen als adoptieouder. Daardoor ontstaat ruimte voor acceptatie en verbondenheid in vrijheid. Het is vaak een helende stap op weg naar meer balans tussen
geven en ontvangen, waarin alles plek krijgt en alles er kan en mag zijn.

 

Doelgroep
Deze workshop is voor adoptievaders en adoptiemoeders. Het is onze ervaring dat het delen van thema’s met andere adoptieouders verdieping en verheldering brengt in de eigen thematiek. Een mooie gelegenheid om jezelf te voeden door van elkaar te leren en elkaar te ontmoeten van hart tot hart.

 

Locatie, datum en tijdstip
Locatie: de Nijensteen te Veessen
Data: 9 en 23 november 2018. We werken van 10.00 tot 17.00 uur en vanaf 09.45 staat de koffie klaar.

 

Investering
Deelname aan deze 2-daagse workshop bedraagt € 450,00. Besluit je als partners deel te nemen, dan rekenen wij een bedrag van € 390,00 per persoon. Bovengenoemde bedragen zijn incl. lunch en locatiekosten. De bedragen zijn echter excl. BTW.

 

Voor aanmelden en/of vragen
Voor vragen:
• Louise: info@lsvnk.nl / mobiel 06-53116738
• Marian: marian@baauwplaats.nl / mobiel 06-40624108

Voor aanmelden: info@lsvnk.nl onder vermelding van “workshop de kracht van binding”. Voorafgaand aan de workshop zal een telefonische intake plaatsvinden.

  • Programma
  • Gasten
  • Deelnemers
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org