Op het jaarlijks congres over hechtingsproblematiek, dat vanaf 1 oktober een maand lang online te bekijken is, spreekt Dr. Sophie Reijman over het verband tussen kindermishandeling en gedesorganiseerde gehechtheid.

In gedesorganiseerde hechtingsrelaties willen kinderen hun ouder aan de ene kant benaderen voor troost, maar ze weten ook dat de ouder soms verontrustend gedrag kan laten zien. Daardoor zijn ze tegelijkertijd geneigd de ouder uit de weg te gaan. Onze mediapartner Blik op Hulp interviewde haar vooruitlopend op het congres over dit belangrijke onderwerp.

Daarnaast komen op het online congres uiteraard andere onderwerpen met betrekking tot hechting aan de orde: gehechtheid bij KOPP / KVO-kinderen, mensen met autisme, gezinnen met LVB-problematiek, depressieve ouders en nog veel meer.

Wanneer je je aanmeldt voor het online congres, mag je boven op de gebruikelijke kortingen een collega gratis aanmelden. Of je kiest zelf een tweede online congres uit waar je kosteloos aan wil deelnemen. Ook krijg je meer registerpunten dan voor een “live” congres, omdat je niet hoeft te kiezen uit deelsessies, maar gewoon alle presentaties kunt volgen.

Wat een online congres is, kun je hier lezen. Honderden collega’s gingen je al voor. Meld je snel aan en profiteer van de vele kortingen op de deelnameprijs.